Siirry sisältöön

Nimitys Telassa: Leena Vänni media- ja markkinointiviestinnän asiantuntijaksi

Filosofian maisteri Leena Vänni (44) on nimitetty Työeläkevakuuttajat Telan media- ja markkinointiviestinnän asiantuntijaksi.

Vänni siirtyy Telaan Rikosseuraamuslaitokselta, jossa hän on työskennellyt viestinnän erityisasiantuntijana. Hänen vastuullaan on ollut muun muassa sisäisen viestinnän ja työnantajaviestinnän kehittäminen sekä uutiskirjeen päätoimittajuus.

Aikaisemmin Vänni on työskennellyt muun muassa Henkilöstöala HELAn viestintäpäällikkönä sekä Asiantuntijat ja Esihenkilöt ASIAn viestintäpäällikkönä ja jäsenlehden päätoimittajana.

Vännin tehtäviin Telassa kuuluvat ulkoinen viestintä, kuten mediaviestinnän toteutus ja kehittäminen, verkkosivujen ylläpito ja sisällöntuotanto, tilaisuuksien järjestäminen sekä Telan yhteiskunnallisten viestien terävöittäminen. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Vänni aloittaa tehtävässään 4.9.2024.

– Haimme monipuolista viestinnän osaajaa, joka tarttuu toimeen ja jolta löytyy ideoita myös viestinnän kehittämiseen. Leenalta nämä ominaisuudet löytyvät. Hänellä on lisäksi vahva kokemus työmarkkinaviestinnästä, jonka osaaminen on tärkeää myös työeläkealalla, sanoo Telan viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Mikko Koskinen.

– Työelämäaiheiden parista on sekä luontevaa että äärimmäisen kiinnostavaa jatkaa työeläkeasioiden pariin, Leena Vänni toteaa.

Lisätietoja: